Az Online Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer szolgáltatójával az alábbi módokon veheti fel a kapcsolatot:

Demó ingyenes kipróbálása

Ha szeretné kipróbálni a rendszerünket, úgy kötelezettségektől mentesen, díjtalanul megteheti. Kattintson ide vagy a fejléc menüben az 'Ingyenes kipróbálás' menüpontra és töltse ki az űrlapot. Az űrlap elküldése után a demó rendszer pár percen belül elkészül. Erről és a belépés módjáról a megadott e-mail címén kap értesítést.

Kérdés vagy észrevétel az űrlapon keresztül

Kattintson ide vagy a fejléc menüben a 'Kapcsolat' menüpontra. Töltse ki az űrlapot és írja meg nekünk kérdését, észrevételét. Kollégánk 1 munkanapon belül válaszolni fog a megadott elérhetőségei egyikén.

Hibabejelentés

Amennyiben műszaki hibát észlelt, kérjük jelentkezzen be a rendszerbe (demó vagy éles rendszer is lehet), kattintson a bal navigációs sáv 'Hibabejelentő' menüpontjára és írja meg nekünk az észlelt hibát.

A hibabejelentés szócikkben részletesen ismertetjük a hibabejelentés menetét.

Kollégáink 1 munkanapon belül feldolgozzák a hibabejelentését és megkezdik a hiba okának feltárását, annak kijavítását. Amennyiben további információra van szükségük ennek elvégzéséhez, a hibabejelentő űrlap üzenetváltásai közt további kérdést tehetnek fel Önnek. Kérjük, válaszolja meg a hiba mielőbbi kijavítása érdekében!

Telefon és e-mail

OCM Systems Kft.
Telefon: +36 1 467 2060
easyocm@easyocm.hu